Despre noi

Sorpressa - Los mejores regalos son siempre una SORPRESA

Povestea Sorpressa a inceput de la o simpla nevoie. Nevoia de a oferi calitate, bun gust si servicii premium, la preturi avantajoase.
Piata cadourilor este una destul de slab dezvoltata, care nu se axeaza pe toate evenimentele, gusturile si bugetele disponibile. Majoritatea competitorilor ofera produse pentru un singur sezon sau eveniment si produse fie la preturi mari, fie la preturi mici.
Noi ne dorim sa putem oferi multiple game de produse, care sa integreze nevoile de pe tot parcursul anului, produse potrivite pentru majoritatea evenimentelor, alaturi de preturi optimizate pentru toate bugetele, de la bugete mici, pana la bugete premium. Ne dorim ca fiecare persoana sau companie sa gaseasca cu ajutorul nostru, prin consultanta GRATUITA pe care o oferim, acel cadou care va spune exact ceea ce isi doreste sa exprime celor pentru care a fost comandat.
In fiecare gama actuala sau viitoare, vom selecta cu atentie produsele oferite, pentru a se plia pe urmatoarele componente: util, dulce, personal, simplu, premium si expresiv. Lucrand alaturi de noi ai siguranta ca atunci cand te vei prezenta la un eveniment din familie, de la birou sau la un eveniment important de afaceri, nu vei da gres cu, cadoul selectat pentru persoana speciala din viata ta, careia vrei sa ii faci cea mai buna impresie posibila.

Pentru a te convinge de toate avantajele pe care le ai colaborand cu noi, iti propunem sa ne contactezi prin email contact@sorpressa.ro sau la numarul de telefon 0771 574 203 si sa stam de vorba pentru a identifica nevoia ta si a iti prezenta o solutie personalizata, doar pentru tine.

NU UITA! Comandand oricare dintre cosurile sau cutiile noastre cadou, vei primi automat un cadou surpriza din partea noastra, pentru ca "CELE MAI BUNE CADOURI, SUNT MEREU O SURPRIZA!"

Ingrediente de cea mai bună calitate
Exclusiv la Sorpressa
Consultanță personalizată